Wat doen wij?

Live green, shop green

Kopjes, zeep, theedoeken, je hebt ze dagelijks nodig, dan wil je toch ook léuke spullen? Daarnaast is duurzaamheid belangrijk, we zijn niet altijd even goed omgegaan met onze natuur en de wereld waarin we leven. Daarom vind je bij ons duurzaam geproduceerde gebruiksvoorwerpen en accessoires, net even ander-dan-anders. Basic, stijlvol, met een luxe Scandinavische sfeer.

Als ‘exclusive distributor’ voor Nederland en België van de Zweedse ontwerpster Agneta Livijn kun je bij ons het prachtige, handgemaakt en duurzaam geproduceerde servies vinden. De mokken en schalen waren ook te zien in de Netflixserie ‘Morden i Sandhamn’, in het huis van de hoofdpersoon Nora Linde 

 In ons atelier maken wij tekstplanken, en zoek je een bepaalde tekst, bepaalde kleur of stijl die bij jou past, dan maken wij de planken ook naar jou wens! Wij zijn continu op zoek naar bijzondere producten en onze collectie zal regelmatig wisselen. Zo kunnen wij onze collectie ook met recht buitengewoon houden.

Onze merken

 

In onze winkel vind je mooie producten van de Nederlandse merken Puur zeep. Wij hebben mooie items van Zweedse ontwerpsters: van Agneta Livijn hebben wij handgemaakt robuust servies en van Anna Bilèn hebben wij een aantal items uit haar linnencollectie (van Ecokatoen) Shyness. Deze merken zijn exclusief door ons aangekocht op de beurs in Stockholm.

Je kunt bij ons 24 uur per dag bestellen. De meeste artikelen zijn voorradig en kunnen binnen enkele dagen geleverd worden. Wij zullen je bestelling met zorg verwerken. Wij hergebruiken verpakkingen, het kan dus zijn dat je nog oud verpakkingsmateriaal op onze dozen aantreft. Alles voor het milieu!

Op al onze leveringen en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke op de website te vinden zijn.