Wat doen wij?

Buitengewoon & zo

Buitengewoon en zo is een webwinkel met stijlvolle accessoires, net even ander-dan-anders. Gespecialiseerd in exclusief Scandinavisch servies, handgemaakt en duurzaam geproduceerd. Wij zijn exclusive distributor voor Agneta Livijn in Nederland.

Ook laten wij ons inspireren door de natuur en de sfeer van weleer, zoals de zeepstangen. In onze winkel vind je een verscheidenheid aan stoere, landelijke spulletjes, veelal met de hand gemaakt en van natuurlijke materialen. Wij houden van eerlijke productie, en veel van onze producten zijn duurzaam gemaakt in Nederland of Europa.

In ons atelier maken wij tekstplanken, en zoek je een bepaalde tekst, bepaalde kleur of stijl die bij jou past, dan maken wij de planken ook naar jou wens! Wij zijn continu op zoek naar bijzondere producten en onze collectie zal regelmatig wisselen. Zo kunnen wij onze collectie ook met recht buitengewoon houden.

Onze merken

In onze winkel vind je mooie producten van de Nederlandse merken Puur zeepSweet and simple things. Wij hebben mooie items van Zweedse ontwerpsters: van Agneta Livijn hebben wij handgemaakt robuust servies en van Anna Bilèn hebben wij een aantal items uit haar linnencollectie (van Ecokatoen) Shyness. Deze merken zijn exclusief door ons aangekocht op de beurs in Stockholm.

Je kunt bij ons 24 uur per dag bijzondere tuin- en woondecoraties bestellen. De meeste artikelen zijn voorradig en kunnen binnen enkele dagen geleverd worden. Wij zullen uw bestelling met zorg verwerken. Op al onze leveringen en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke op de website te vinden zijn.